Νέα Δυνατότητα Διαγραφής Μηνυμάτων στην Google Messages
Η Google πρόσθεσε τη δυνατότητα "Διαγραφή για όλους" στην εφαρμογή Messages, επιτρέποντας στους χρήστες να διαγράφουν μηνύματα που έχουν ήδη αποσταλεί. Η λειτουργία, διαθέσιμη από τον Ιούλιο, επιτρέπει τη διαγραφή μηνυμάτων για όλους τους συμμετέχοντες, όπως προσφέρουν άλλες εφαρμογές. Ωστόσο, η λειτουργία απαιτεί ενημερωμένη έκδοση της εφαρμογής για να λειτουργήσει σωστά, λόγω περιορισμών στο πρωτόκολλο RCS.

σύντομα, χωρίς clickbait